Web Analytics
 

06. april 2024:
"Den fjendtlige fregat i Ebeltoft Vig sænket efter godt 3 timers intens beskydning".
Mikkel blev årets fregatkaptajn ved årets Fregatskydning

Med skud nr. 180 sikrede min søn Mikkel sig titlen og æren som årets Fregatkaptajn. L;æs meget mere og se mange flere billeder på Ebeltoft Marineforenings hjemmeside her (dér kommer du ind på "Aktuelt"-siden; scroll ned til du kommer til 6. april.

Alle præmievinderne - med Fregatkaptajnen i midten

Flere fotos fra flag-/fane- borgen den 21. januar i Aarhus i anledning af tronskiftet:

 

16.-17. marts 2024:
"Bragende godt" landsskyttestævne i Ebeltoft.

Allerede ved skyttelaugenes årsmøde for 2 år siden (året efter det vellykkede landsskyttestævne her i Ebeltoft 2021) i Brøndby blev det vedtaget, at lMarineforeningens landsskyttestævne 2024 skulle afholdes i Ebeltoft igen. Det er altid meget populært, når landsskyttestævnerne afholdes her, dels fordi vi har vores egne skydebaner i tilknytning til Marinestuen, så ophold, når man ikke skyder, kan foregå i Marinestuen, dels fordi vi (igen fordi det hele kan holdes i Marinestuen) kan gennemføre et stævne til rimelige priser, og endelig fordi vi nu flere gange har bevist, at vi magter alt det administrative og den praktiske afvikling perfekt.
Landsmødet blev holdt i FrEgatten Jyllands mandskabskantine, der med sin placering "i havstokken" og med udsigten udover Vigen dannede den helt perfekte ramme om mødet.
Dette års landsskyttestævne havde samlet 110 deltagere, der alle (igen, da det var afsluttet gav udtryk for stor tak for en god oplevelse). Ebeltoft besatte et fornem 2. plads i holdkonkurrencen, kun overgået af nyborg (som "sædvanlig").
Bedste Ebeltoft-skytte bledv Jørn Mortensen, der med  ?? points kom ind på 4. pladsen i veteranklassen, efterfulgt af Bent Olsen på 6. pladsen med ?? points - ud af de ialt  ?? veteranskytter.
Det var min søn, Peter, og jeg selv, der havde stået for hele planlægning og også stod for den praktriske afvikling. Især Peter ydede en kæmpe-indsats. Tak for det, Peter !
Læs meget mere oig se mange flere billeder på Ebeltoft marineforenings hjemmeside
her ("aktuelt"-siden. Scroll ned til du møder 19. marts).,

Landsmøde i "Kystens Perle"

"Ebeltoft-bordet" ved aftenfesten lørdag

Inge stod for frokost-buffet´en søndag, - der vakte udelt begejstring

Læs meget mere og se mange flere billeder på Ebeltoft Marineforenings hjemmeside her - Dér kommer dun ind på "Aktuelt"-siden - scroll ned til du kommer til 19. marts

14. og 21. januar 2024:
Vi var med til at markere og festliggøre det historiske tronskifte

Den 14. januar deltog Ebeltoftr Marinefoirening i den store flag-/faneparade ved Holmens Kirke i Købbenhavn i anledning af det historiske tronskifte. Flagbærer var John Rosborg og flaggast formand Steen Knudsen. Min søn, Peter, var også derovre for at opleve den Danmarkshistoriske begivnehed, og fandt selvfølgelig sammen med John og Steen.
Den 21. januar deltog foreningen med 3 flag/faner og 6 mand i den store flag-/faneborg på Dalgas Avenue, der hilste hele den kongelige familie, da de kom kørende fra Marselisborg Slot på vej til Festgudstjnesten i Aarhus Domkirke. Vi deltog selvfølgelig først og fremmest med vorers eget orlogsrøde splitflag (Per Snejbjerg og min søn, Peter). Derudover bemandede vi Ebeltoft Købstads Byfane (Preben Steen Jensen og Jan Agermpose Hansen) og Danmarks-Samfundets Lokalkomité ´s fane (jeg selv og Thorkil Thorsen). 
Herunder og ved siden af nogle stemningsbilleder fra begivenheden i Aarhus. 

Jørgen Brøgger. Stenhøjevej 14, Femmøller, 8400 Ebeltoft. Tlf. 86 36 25 38. e-mail: jb@joergen-broegger.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net